Foto: Italian Street Treats.

Guide: Her skal du spise til Aarhus Pride

Lørdag den 1. juni afholdes den ottende udgave af festivalen, der hylder mangfoldighed, og ud over festlig stemning finder du også et godt udvalg af lækker street food.

Skal du til Aarhus Pride, kan du se frem til en festlig dag med parader, taler, musik, aktiviteter for børn og fest i gaden.

Alt dette kan dog ikke gøres på tom mave, så Aarhus Pride har samlet et godt udvalg af madvogne på Officerspladsen til den sultne Pride-deltager. Her får du et overblik over, hvad du kan sætte tænderne i på festdagen:

Amaravati Indian Street Food
Amaravati Indian Street Food er inspireret af gademad i Indien, og missionen er enkel: at levere god mad med god smag. Her kokkereres autentisk indisk mad fra både nord og syd.

Memphis Roadhouse
For tredje år i træk besøger Memphis Roadhouse Pride Loungen med deres amerikanske Southern Soul Food Shack. I år står menuen på burgere og sprøde fritter.

Munken & Bønnen
Munken & Bønnen har været med fra starten ved Aarhus Pride 2012 og kommer både med kvalitetskaffe, som er ristet ved solenergi, friskpresset økologisk og vitaminrig juice og fristende, kolde is.

Smag à la Gellerup
Smut forbi den gule foodtruck og få dig nogle ægte lækre ruller. Her finder du falafelruller med lyserød hummus, kålsalat, syltede majroer, syltet agurk, tomat og tahin-dressing. Du kan også få en shawarmarulle med shawarma, kålsalat, tomat og cremefraiche-dressing.

Italian Street Treats
Måske er du stødt på Italian Street Treats på Roskilde Festival, Musik I Lejet eller på sommerens street food-markeder, hvor madvognen de foregående år har rullet en menu ud bestående af hjemmelavet, syditaliensk mad på friske råvarer og masser af italiensk “gusto”. Konceptet drives af to italienske kokke og byder på autentisk, hurtig og frisk street food. Madvognen har i år desuden en vegetarisk ret på menuen.

NORD – urban gourmet food
NORD gør det nemt at vælge ordentlig mad – enkel, velsmagende og ærlig mad lavet fra bunden af sæsonens økologiske råvarer med respekt for kokkehåndværket. Her serveres 100% økologiske salater, sandwich og Pulled Beef Barbecue.

Ud over ovenstående madvogne byder Festihaven.dk på frisklavede pandekager, der kan fås som både dessertpandekager og madpandekager. Alt er laves helt fra bunden. Derudover står Festihaven.dk også klar med en pølsevogn “med det hele”, hvor du kan stille sulten med varme pølser, brød og ribbensandwich.

Til at slukke tørsten står Gbar klar på Officerspladsen med opstillede barvogne, hvor overskuet går til Aarhus Pride. Du kan læse meget mere om Aarhus Pride og programmet her.