Aarhus får sin egen portvinsdag til februar

Aarhus får sin egen portvinsdag til februar

af -
Foto: Aarhus Portvinsdag.

Lørdag den 3. februar får Aarhus sin helt egen portvinsdag, der bliver afholdt i Centralværkstedet i midtbyen. 

Hvad synes du, Aarhus mangler? Spørger du folket bag Aarhus Portvinsdag, er det naturligvis en dag, der er dedikeret til portvinen.

Er du enig, kan du godt finde kalenderen frem. Lørdag den 3. februar bliver der nemlig afholdt Aarhus Portvinsdag, hvor 600 portvinsglade aarhusianere får mulighed for at smage på omtrent 200 forskellige portvine.

Det hele foregår på Centralværkstedet på Værkmestergade 7 til 9 i midtbyen fra klokken 12.30 til 18.30, og det koster 250 kroner at deltage.

Mindre end 30 billetter tilbage
Aarhus Portvinsdag er bygget op om to smagninger, der hver varer 2,5 timer. Den første er fra 12.30 til 15, og vil du være med, er det bare med at slå til med det samme.

Lige nu er der nemlig mindre end 30 billetter tilbage til denne smagning – og smagningen, der bliver afholdt fra klokken 16 til 18.30, er allerede udsolgt.

Vil du sikre dig en billet til den første smagning, kan du gøre det her.

Skål og god fornøjelse!

 

Amalie Maindal Nielsen
Skribent på Smag Aarhus. Kan bedst lide at lave tøm køleskabet-mad og er lidt for god til at finde lejligheder til hverdagsvin. Hvis jeg kun måtte bruge mine penge på én ting, ville det være restaurantoplevelser. Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.