Foto: Aarhus Portvinsdag.

Skynd dig: Kun få billetter tilbage til Aarhus Portvinsdag

Lørdag den 1. februar 2020 kan du igen komme til Aarhus Portvinsdag i Centralværkstedet. Men der er få billetter tilbage.

Er du vild med portvin eller bare nysgerrig på den portugisiske hedvin? Så kan du nu købe billetter til endnu en omgang af Aarhus Portvinsdag, som ligesom sidste år afholdes på Centralværkstedet i Værkmestergade 7-9.

Til Aarhus Portvinsdag kan du cirkulere rundt og smage på en lang række forskellige portvine af forskellig type og fra forskellige mærker hos de danske importører, der er repræsenteret til arrangementet.

Arrangementet afholdes i to smagerunder á hver 2,5 times varighed, men folkene bag Aarhus Portvinsdag melder allerede om udsolgt til den ene smagning. Det vil altså sige, at det nu kun er muligt at købe billetter til den første smagning, som foregår klokken 12:30-15.00. Til denne smagerunde er der dog heller ikke mange billetter tilbage, så hvis du vil sikre dig en plads, er det med at få købt din billet.

Prisen for entré til Aarhus Portvinsdag er 250 kroner, hvis du køber billetten online, og 300 kroner, hvis du køber den i døren (såfremt der ikke er udsolgt).

Du kan læse mere om arrangementet på www.aarhusportvinsdag.dk, hvor du også finder et link til billetkøb.