Fra fredag den 9. marts kan du få varmen med en vaffelis lavet på varme vafler fra iscaféen Olufs. 

Vejret er ikke just til en klassisk isvaffel med tre kugler is i disse dage – men hvis nu den sprøde sommer-vaffel er byttet ud med en tyk og varm vaffel, er snakken en helt anden.

Denne vinterversion af isvaflen er lavet med såkaldte “Bubble waffles,” og fra fredag den 9. marts kan du finde den hos iscaféen Olufs i Graven 16.

“Det fungerer, som når du bestiller en vaffelis hos ismanden om sommeren: Du vælger selv, hvor mange kugler, du vil have i din vaffel, og hvad du vil toppe den med. Det her er bare en vinteredition, fordi vaflen er varm,” forklarer medejer Alexander Baden.

Halv pris i denne weekend
Hvilken slags af den hjemmelavede is fra Olufs du vil have i din vaffel, bestemmer du selv – det kunne eksempelvis være en karamelis og en hasselnøddeis med stykker af hasselnødder i.

Ovenpå kan du komme alt fra hjemmelavet chokolade- eller karamelsovs til Oreoknas eller frysetørrede jordbær.

Det koster 45 kroner for en vaffel med én kugle is og 55 kroner for en vaffel med to kugler is, men hvis du besøger iscaféen sammen med en anden is-elsker enten fredag den 9., lørdag den 10. eller søndag den 11. marts, betaler I kun for den ene af de to vaffelis.

Du kan læse mere om Olufs her.