Pixabay

Mad fra hele verden: Så er der madfestival i Ridehuset

Food Maker Faire inviterer alle mellem 16 og 28 år til en gratis madfestival den 26. til 27. september fra klokken 15 til 20 i Ridehuset.

Er du vild med mad fra alle verdenshjørner og højtider, så kan du kigge forbi Food Maker Faire i Ridehuset på Vester Allé 1, som slår dørene op for en madfestival den 26. og 27. september. Konceptet til madfestivalen er at fejre madglæden og hylde fællesskabet omkring madlavning.

Ridehuset bliver fyldt til randen med forskellige stande og madværksteder, som vil tage dig jorden rundt. Du kan for eksempel kigge forbi Habibi, hvor du både kan lave og smage syrisk street food, imens Risskov Efterskole forkæler dine smagsløg med smagen af japansk, mexicansk og italiensk kartoffelsuppe.

Ginger beer og gingerbread
Til madfestivalen er der også forskellige workshops, som du kan tilmelde dig for et mindre beløb. Du kan den 26. september lære at lave Moules Frites med Clausens Fiskehandel, imens tre elever fra VIA begge dage vil lære dig at brygge din egen ginger beer og røre en lækker tatar. Begynder du så småt at glæde dig til december, så kan du tyvstarte hos Julehygge, som også står klar begge dage med nybagte gingerbreads cookies, som du kan pynte med glasur og krymmel.

Arrangementet har åbent både den 26. og 27. september fra klokken 15 til 20, og du kan læse mere om begivenheden her.