Køkkenchef Nicolas Min Jørgensen fra Restaurant Substans deltager i nordisk mesterskab.
Den 8. februar er der Nordisk Mesterskab for Kokke, og her stiller tre danskere fra kokkelandsholdet stiller op med køkkenchef Nicolas Min Jørgensen i spidsen. Han arbejder til daglig på Restaurant Substans på Frederiksgade i Aarhus og har deltaget i både OL og VM og fem gange i Årets Kok.
I Norge skal hvert hold lave en treretters middag til 16 personer med i udgangspunkt i nordiske råvarer. I forretten skal indgå lammenyrer og brisler fra Nortuna i Sverige, og i hovedretten skal der anvendes Sterling-helleflynder fra Hjelmland i Norge og søkrebs. I desserten skal blandt andet indgå den verdensberømte Valhrona-chokolade.
Holdet tækker også Jakob Kofoed, souschef på Kongebrogården i Middelfart og Rasmus Hansen fra Tree Top i Vejle. De fem deltagende lande i Nordic Chefs Team Challenge er Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.
Vi krydser fingre 🙂