Foto: Aarhus Central Food Market

Æbleskiver og cocktail med guldstøv: Jul hos madmarked på Skt. Knuds Torv

Aarhus Central Food Market på Skt. Knuds Torv 7-9 fejrer julen med et stort udvalg af jule-lækkerier.

Er du også vild med, at julen står lige for døren, og kan du ikke vente med at vælte dig i alskens god mad og sukkersød musik, så sving forbi Aarhus Central Food Market. Madmarkedet har skruet helt op for julestemningen, og madboderne byder på lækre julegodter.

”Julen er traditionernes tid, så selvfølgelig kan du komme og få de obligatoriske lune æbleskiver med gløgg. Men vi er også madmarkedet, som udvider din madhorisont, så i boden Ske & Skål kan du for eksempel prøve ’risalamande’ med krydret blommekompot med hibiscus,” fortæller direktør hos Aarhus Central Food Market, Aase Veronika Skov.

Udover æbleskiver, gløgg og risalamande kan du se frem til at forkæle smagsløgene med blandt andet gourmetburger med sousvide andeconfit, sprød salat og smeltet ost i en blød briochebolle fra Hungry Dane.

Til at slukke tørsten står Fruity Foodie klar med en jule-cocktail, der nok skal skyde julestemningen helt i top. Den hedder White Christmas Margarita og består af kokos, tequila, kirsebær og ægte guldstøv. Du kan læse mere om Aarhus Central Food Market her.

Foto: Aarhus Central Food Market