Foto: Aarhus Cocktail Festival.

Skal du med? Kæmpe cocktailfestival rammer Aarhus

SPONSORERET: Kom til Aarhus Cocktail Festival i Ridehuset den 24. og 25. maj og smag dig igennem et væld af lækre cocktails.

Er du helt vild med cocktails? Så er det nu, du skal sikre dig din billet til årets cocktailevent!

Aarhus Cocktail Festival rammer nemlig Ridehuset den 24. og 25. maj, og her får du med din entrébillet adgang til gratis at smage løs på både klassiske cocktails og nye fortolkninger skruet sammen af byens bedste bartendere.

KØB DIN BILLET TIL AARHUS COCKTAIL FESTIVAL HER

Klassikere og cocktails med et twist
Til Aarhus Cocktail Festival kan du blandt andet smage klassikere som Daiquiri, Tom Collins, Piña Colada, White Russian, Dark & Stormy, Whisky Sour, Bees Knees, Espresso Martini, Spritz, Irish Coffee, Tommy’s Margarita, Old Fashioned, Bramble, Gin & Tonic, Negroni, Amaretto Sour og mange flere.

Er du på udkig efter helt nye og spændende smagsoplevelser, har du også mulighed for at blive introduceret for twistede og nye fortolkninger af de klassiske cocktails. Så vil du med garanti gå fra festivalen med én på smagsopleveren!

KØB DIN BILLET TIL AARHUS COCKTAIL FESTIVAL HER

En billet til Aarhus Cocktail Festival koster 245 kroner – og så er der altså gratis cocktails i massevis.

Har du lyst til at gå all-in, kan du købe en VIP-billet, som giver dig adgang til et VIP-område med DJ, snacks og gratis signaturcocktails fra de kendte Aarhus-barer Gedulgt, St. Pauls Apothek og Herr Bartels.

KØB DIN BILLET TIL AARHUS COCKTAIL FESTIVAL HER