Foto: Aarhus Central Food Market

Madmarked i Aarhus har åbnet ny bod med delikatesser

Fredag den 12. januar åbnede Aarhus Central Food Markets nye delikatesse-bod Deli’en.

Er du også vild med Aarhus Central Food Markets mange madtilbud? Så er der godt nyt fra det aarhusianske madmarked på Skt. Knuds Torv, som fredag den 12. januar åbnede en ny bod med delikatesser.

Den nye bod hedder Aarhus Central Street Food & Deli – i daglig tale Deli’en – og her kan du få inspiration til aftensmaden eller købe færdige retter, som du kan nyde derhjemme eller spise på stedet.

Sæsonaktuelt udvalg
Ifølge Signe Høyer, kommunikationsmedarbejder hos Aarhus Central Food Market, er udvalget i deli’en sæsonaktuelt og vil skifte løbende.

“Lige nu er Deli’en i en test-fase, hvor menuen udvikles og boden afvejer, hvilke retter der er populære blandt gæsterne. I begyndelsen af februar vil Deli’en være klar med en komplet og bugnende delikatessedisk,” lyder det fra Signe Høyer.

Pil selv-rejer og fish’n’chips
Hos boden kan du blandt andet prøve pil selv-rejer med yuzu-dip og chilisauce for 69 kroner, ligesom du kan sætte tænderne i for eksempel fish’n’chips med tatarsauce og grillet citron til 69 kroner, glaserede spareribs med fermenterede hvidkål og løg til 89 kroner eller en grillet pastrami-sandwich med glaserede løg og krystalost til 49 kroner.

Du finder madmarkedets nye bod i hjørnet mellem Ramen Takumi og GRØD.

Vidste du, at

vi hver uge sender et nyhedsbrev med et udvalg af ugens bedste historier til omtrent 6.000 madglade læsere?