Madmarkedet ved Skt. Knuds Torv holder snart åbent hele ugen. Foto: Aarhus Central Food Market.

Aarhus Central Food Market klar til at udvide

Det nyåbnede Aarhus Central Food Market har allerede planer om udvidelser.

I weekenden summede Skt. Knuds Torv af handlende og smagende besøgende, da et væld af madglade aarhusianere havde begivet sig afsted for at deltage i åbningen af det nye Aarhus Central Food Market. Nu er markedet allerede klar til at udvide.

”Åbningen nu er endda kun fase et, da vi allerede har lejet yderligere areal og udvider til det dobbelte, når den bageste del af stueetagen bliver ledig om et par år,” siger initiativtager Frantz Longhi i en pressemeddelelse.

20 lækre madboder
Indtil da er der nok smagsmæssige oplevelser at gøre sig i de nyindviede lokaler på Skt. Knuds Torv. Aarhus Central Food Market kommer til at have åbent hver onsdag til søndag mellem 12 og 19 og byder på såvel sæsonaktuelle råvarer som færdige retter, der kan købes i de i alt 20 lækre madboder.

Aarhus-Hallen er tegnet af den navnkundige danske arkitekt C.F. Møller, der også har sat stregerne til Aarhus Universitets gamle bygninger. Hallen har tidligere dannet ramme om rockkoncerter, seksdagesløb og store jazz-navne som Josephine Baker og Fats Waller.