Foto: Aarhus Central Food Market

Madmarked lokker med julestemning og lækkerier

Madmarkedet Aarhus Central Food Market på Strøget lokker med julelækkerier.

Strøget i Aarhus emmer af julestemning, men det er ikke kun på gågaden, at der er julerier for alle pengene. Hvis du drejer af ved Skt. Knuds Torv, kommer du til det populære madmarked Aarhus Central Food Market, der byder på masser af julegodt til ganen.

“Hos Aarhus Central Food Market kan du handle julespecialiteter af høj kvalitet, nyde udsøgte juleretter fra en lang række madboder og hvile fødderne, mens du slapper af i de hyggelige og julepyntede omgivelser,” lokker madmarkedet i en pressemeddelelse.

Find alt til julefrokostbordet
Boderne hos Aarhus Central Food Market disker i december måned op med alskens godt til julebordet. Slagteren Guldrummet har sylte, fedtegrever, flæskesteg, frikadeller og medisterpølse, og boderne Landmad og Knebelgodt Øko-Deli byder på lokale specialiteter som oste, pølser, safter, øl og vin.

Palæo-drengene fra StoneBros har nemme, lækre og glutenfri brødblandinger og Danmarks vel nok billigste økologiske mandler. For ikke at tale om ølboden Mikkeller Bottle Shop Aarhus, som har et stort udvalg af specialøl til julefrokostbordet.

Håndflåede kryddersild
Hos Havnens Fiskehus City har kok Jonas Tønsager fyldt disken op med julens traditionelle delikatesser, og han anbefaler en smagsprøve.

”Vores håndflåede, marinerede kryddersild har en fantastisk god smag og masser af bid. Jeg kan også anbefale dig at prøve vores lynstegte tun, som du får med hjem i skiver sammen med en delikat sesamvinaigrette, der lige er til at anrette på et fad og servere for dine gæster,” siger Jonas Tønsager.

Mellem juleindkøbene kan du også sætte tænderne i frisklavede serveringer med et strejf af jul såsom smørrebrød med julesylte fra Kähler Smørrebrød og juleklassikeren risengrød fra grødboden GRØD. Sidstnævnte byder også på en julet bygotto med flæskesvær, æbler og rødkål.

Aarhus Central Food Market holder åbent onsdag til søndag kl. 11.00-21.00 i december.