Aarhus Central Food Market

Det er uhyggeligt: Madmarked er klar med cupcakes og smørrebrød til Halloween

Aarhus Central Food Market på Sankt Knuds Torv inviterer til Halloween i uge 43 og 44.

Halloween er lige oppe over, og det fejrer Aarhus Central Food Market i stor stil. I uge 43 og 44 kan du kan blandt andet glæde dig til græskarudskæring, street food med et strejf af Halloween og skræmmende pynt. Det skriver Aarhus Central Food Market i en pressemeddelelse.

”Amerikanerne har i mange år fejret Halloween med udklædning, mad og udsmykning. Den stemning vil vi give aarhusianerne mulighed for at opleve. Derfor har vi pyntet op med hekse, spøgelser, edderkopper og græskarlanterner i dagene op til Halloween, ligesom madboderne tilbyder specielle Halloween-retter,” fortæller direktør for Aarhus Central Food Market, Aase Veronika Skov.

Du blandt andet glæde dig til en Halloween-cupcake fra Vanilla Chocolatier og Konditori til 20 kroner, og skal du bruge noget til at skylle ned med, så kan du til 50 kroner fugte ganen med en Halloween-juice fra Fruity Foodie med hokkaidogræskar, chili, gulerødder, appelsin og citron. Trænger du til frokost, så er Kähler Smørrebrød klar med et stykke smørrebrød med braiseret gris, bagte græskar og tyttebær til 59 kroner.

Halloween på madmarkedet bliver skudt i gang søndag den 28. november klokken 14, hvor der vil være gratis græskarudskæring for hele familien. Du kan holde dig opdateret om madmarkedet her.