SchweizerBageriet

Læserne har talt: Her får du Aarhus’ bedste trøffel

Der kan ikke herske nogen tvivl, når mere end 500 af Smag Aarhus’ læsere har været med til at kåre byens bedste trøffel. 

Elsker du også en god, blød trøffel? Så er du langt fra alene. Og ifølge Smag Aarhus’ læsere får du den bedste hos SchweizerBageriet på M. P. Bruuns Gade 56.

”Jeg er glad og stolt over, at kunderne er så glade for noget, vi lægger blod, sved og tårer i. Gode råvarer og ordentligt håndværk lyver aldrig. Vi har fagfolk til at lave produkterne, og vi er meget kritiske med råvarerne,” fortæller Tine Lajer Petersen, som er indehaver hos SchweizerBageriet.

Hasselnødder, chokoladeovertræk og chokoladekrymmel
Hos SchweizerBageriet er alt hjemmelavet og lavet af de bedste råvarer.

”I vores trøfler er der smørbagt wienerbrød i, som er meget vigtigt for trøflen. Udover det bruger vi vores hjemmelavede hindbærmarmelade, rom og kakao. Vores trøfler kan slutte af på tre forskellige måder: En bliver rullet i ristede hasselnødder, den anden bliver overtrukket i ægte belgisk chokolade, og den sidste er rullet i chokoladekrymmel,” siger Tine Lajer Petersen.

Normalt kan kunderne også købe en trøffel, som er rullet i kokos, men lige nu er den på ferie, så der er plads til den med hasselnødder. Fremover kan du også få månedens trøffel hos SchweizerBageriet.

En enkelt trøffel hos SchweizerBageriet koster 15 kroner, mens du får tre for 40 kroner.

Lagkagehuset og Salling-bageren
På andenpladsen i afstemningen om Aarhus’ bedste trøffel finder du Lagkagehuset, imens Salling-bageren løber afsted med en flot tredjeplads.

Du kan se top 3 her:

  1. SchweizerBageriet
  2. Lagkagehuset
  3. Salling-bageren

Stort tillykke til alle og tak for lækre trøfler!