Foto: Fratelli Pizzeria

Læserne har talt: Her får du Aarhus’ bedste pizza

Over 700 af Smag Aarhus’ læsere har kåret byens bedste pizza.

Pizza er bare lækkert! Og spørger du Smag Aarhus’ læsere, så får du den allerlækreste på Trøjborg. 

I en ny læserafstemning, som Smag Aarhus netop har foretaget med mere end 700 besvarelser, er det nemlig Fratelli Pizzeria på Tordenskjoldsgade 81, der løber med sejren.

“Det er så dejligt, at de sætter pris på os! Det er jeg stolt over, og jeg kan takke mine medarbejdere for det store arbejde, de har gjort og gør,” udtaler en af partnerne i Fratelli Pizzeria Ali Reza Arjomand.

Kvalitet frem for alt
Fratelli Pizzeria åbnede for to år siden, og fra dag et har det været vigtigt for pizzeriaets ejere, at kvaliteten er i top.

“Før jeg havde Fratelli Pizzeria, havde jeg en delikatessebutik, så jeg har stor erfaring med det italienske køkken, og jeg ved, at folk i dag efterspørger kvalitet og kvalitetsråvarer,” siger Ali Reza Arjomand.

Han mener, at pizzaen er gået fra bare at være pizza til at være et kvalitetsprodukt, og den bølge er Fratelli også med på.

“Folk kan smage forskel på, hvad der er godt, og det gør mig utrolig glad og giver positiv energi i butikken, at de valgte os, selvom vi nu står med en stor opgave – ikke at skuffe folk,” fortæller Ali Reza Arjomand.

Pizza Propria og Piccolina
Andenpladsen i læserafstemningen bliver indtaget af Pizza Propria i Jægergårdsgade, og lige i hælene kommer Piccolina i Skolegyden på en tredjeplads.

Du kan se hele top fem her: 

1. Fratelli Pizzeria

2. Pizza Propria

3. Piccolina

4. La Trattoria

5. Pizza Adagio

Stort tillykke til alle 🙂