Foto: The Burger Shack.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste burger

Aarhusiansk burgerjoint tordner direkte ind på førstepladsen i ny afstemning.

Der er ingen over og ingen ved siden af The Burger Shack på Frederiksgade, når det handler om burgere i Aarhus. Med intet mindre end 40 procent af stemmerne drøner den nystartede burgerjoint direkte ind på førstepladsen i burgerkategorien i Smag Aarhus’ netop gennemførte Læserafstemning 2016.

Mere end 500 aarhusianere har deltaget i afstemningen, og det er ikke første gang, at den aarhusianske burgerjoint stryger til tops. The Burger Shack fik for et par uger siden prisen som Byens Bedste Burger 2016 af websitet AOA, ligesom stedet tidligere er kåret af Dagbladet Børsen, Aarhus Stiftstidende og burgersitet Burgerimperiet som stedet med Aarhus’ bedste burgere.

Økologiske råvarer
Burgerbaren adskiller sig fra de fleste andre i byen ved at bruge økologiske råvarer, der primært kommer fra lokale leverandører. På menukortet har The Burger Shack hamburgers, cheeseburgers, fried chicken og milkshakes, der kan indtages i de rustikke omgivelser eller tages med hjem.

Stedet sælger desuden amerikanske øl i form af Budweiser, Miller og Brooklyn IPA, der som bekendt står fortrinligt til burgers. Priserne lyder på 80 kroner for en hamburgermenu og 85 kroner for en cheeseburgermenu, mens en fried chicken står i 55 kroner.

WeDoBurgers er nummer to
På andenpladsen i afstemningen kommer WeDoBurgers på Østergade, mens Grillen Burger Bar ved Klosterport indtager tredjepladsen. Hele top 5 ser således ud:

  1. The Burger Shack
  2. WeDoBurgers
  3. Grillen Burger Bar
  4. Murphy’s Burger Joint
  5. The Burger Joint

Stort tillykke til alle 🙂