Foto: Restaurant Mellemrum

Årets kok laver popup-restaurant i Østjylland

RESTAURANT Mikkel Laursen fra Restaurant Mellemrum, der blev Årets Kok for nylig, laver popup-restaurant vest for Aarhus.

Restaurant Mellemrum med Årets Kok 2016 Mikkel Laursen i spidsen og det økologiske landbrug Gothenborg går sammen en pop-up restaurant den 8-11. juni i den østjyske by Them. Gæsterne kan sætte tænderne i en femretters menu lavet af økologiske råvarer fra Gothenborg, og forventningerne er store.

”Vi sætter en stor ære i at rendyrke samspillet mellem friske danske råvarer og den moderne madkultur. Det enkle, det ligefremme og selvfølgelig velsmag er nøglebegreber, som gennemsyrer hele vores filosofi. Gothenborg og Restaurant MellemRum er derfor et fremragende match,” siger Mikkel Laursen i en pressemeddelelse.

Sprængt og tørret kyllingehjerte
Menuen står på blandt andet sprængt og tørret kyllingehjerte, pocheret andeæg, confit af skovkyllinger og bålgrillet kalkun.

”Dyrevelfærd er ikke noget, der kan diskuteres eller gradbøjes, og det samme gælder for økologien. Vi går ind for sund fornuft og sans for detaljen. Resultatet er velsmagende råvarer med kæmpe potentiale, og netop derfor giver samarbejdet med Restaurant MellemRum virkelig god mening,” sige Lone Hedegaard fra Gothenborg.

Pop-up restauranten holder åbent 8-11. juni fra kl. 18.30 til midnat, og der er et begrænset antal pladser til rådighed. Prisen er 795 kroner for snacks, fem retter, vinmenu og kaffe med avec, og billetter kan købes her.