Foto: Aaby & Udengaard

Ny gourmetrestaurant er klar med menuen

Den kommende Aaby & Udengaard i Vestergade har menukortet på plads.

Duoen Anders Udengaard og Rune Aaby, der driver de to anmelderroste Højbjerg-restauranter Skovmøllen og Restaurant Unico, udvider den 31. marts med en ny gourmetrestaurant i Aarhus. Under navnet Aaby & Udengaard åbner den i spisestedet Marco Polos gamle lokaler på Vestergade, og nu er menukortet klar.

Restauranten får to menuer. Den ene hedder med inspiration fra kulturbyåret 2017 “Rethink the taste of Denmark”, og her kan gæsterne vælge mellem menuer med henholdsvis fem, otte og 15 serveringer.

De enkelte retter har navne som “Dansk hygge”, “Sol over Bornholm, “Vadehavets strande” og “Syndige Fyn”, og ingredienserne er blandt andet sild, østers, rejer, kvæg og rabarber.

3

Også med vinmenu
Prisen for at gentænke smagen af Danmark starter ved 444 kroner for fem serveringer på hverdage. Hvis du vil skalere op, kan du vælge otte serveringer for 555 kroner, og hvis du går all in med 15 retter, er prisen 888 kroner. Vinmenu er der naturligvis også, og her starter prisen ved 222 kroner for tre glas.

Den anden menu på Aaby & Udengaard bærer navnet “Signaturretter – Det enkle måltid” og består af enten naturkvæg fra Nordjylland på to måder eller pighvar på to måder. Her er prisen for 2 retter 444 kroner, og hvis man har appetit på mere, kan man sætte tænder i “Mejeristens ostebord” eller “Konditorens fristelser” til at runde af med.

Se begge menuer her.

5