Foto: A+ Siam Sushi

Rost restaurant lokker med sushi ad libitum

Den roste A+ Siam Sushi i Skolegade lancerer nyt ad libitum-koncept.

Sushirestauranten A+ Siam Sushi i Skolegade har fået anmelderroser siden åbningen sidste år og var nomineret til Byens Bedste Nye Restaurant 2016 på websitet AOA. Nu indfører spisestedet ved siden af ala carte-kortet et “sushi ad libitum”-koncept, hvor gæster frit kan bestille 70 forskellige ting fra kortet. Konceptet starter fredag den 24. marts.

“Sushi ad libitum er meget populært i Asien lige nu, og flere steder i Danmark vinder det også frem. Den store fordel er, at gæsterne kan få lov til at prøve så meget som muligt, uden det kommer til at koste en masse,” siger ejer Annie Jensen.

Bestil alt det du vil
Konceptet indebærer, at gæsterne i 2 timer, fra de kommer, kan bestille lige så mange ting, som de har lyst til. Alt sushi på restauranten laves frisk, når gæsterne bestiller.

“Vi anbefaler, at man for friskhedens skyld ikke bestiller mere, end man kan spise. Samtidig er det en god idé at bestille færre per gang, men gerne af flere omgange. For at undgå madspild kommer det til at koste 10 kroner per stykke, hvis man levner mere end tre stykker per bord. Pengene donerer vi til Red Barnet,” fortæller Annie Jensen.

Foto: A+ Siam Sushi

Høj kvalitet
Prisen for at spise sushi ad libitum på Skolegade er afhængig af, hvornår du spiser. Mandag-torsdag om aftenen er prisen 228 kroner, fredag-lørdag til frokost er den 198 kroner, og fredag-lørdag om aftenen er den 248 kroner. Og ejeren betoner, at kvaliteten bliver på højt niveau.

“Vi har brugt mange år på at opbygge vores navn og vise alle, at vi går ind for bæredygtighed og kvalitet. Derfor må folk ikke misforstå konceptet, for vi går ikke på kompromis med hverken kvaliteten af råvarer eller de flotte anretninger, selvom men får sushi ad libitum,” siger Annie Jensen

Store forventninger
I Skolegade lægger ejeren ikke skjul på, at forventningerne er store til den nye satsning, der skydes i gang fredag kl. 12.

“Vi har en del trofaste kunder, som vi er glade for, at og vi forventer, at dette koncept vil bringe endnu flere til. Vi glæder os virkeligt til at vise vores gæster, hvad kokkene kan,” slutter Annie Jensen.

I forbindelse med lanceringen af det nye koncept fjerner A+ Siam Sushi de thailandske retter fra menuen. Udover sushi i masser af traditionelle og moderne varianter har kortet dog stadig en god håndfuld små, asiatiske retter til at starte med og en stribe desserter til at slutte af på.

Sponsoreret indlæg

A+Siam Sushi Menu_0017 - lille