Foto: Loulou

Loulou: Spændende cocktails og ekslusiv stemning i hjertet af Aarhus

Leder du efter det perfekte sted til en luksuriøs og sjov aften i byen? Hos Loulou lige ved Åen i Aarhus får du alt det, der skaber en god aften. Her er der spændede og alsidige cocktails på menuen, fed musik på dansegulvet og ekslusive omgivelser!

Cocktailbar og natklub under samme tag

Loulou
Foto: Loulou

Når du besøger Loulou, er du altid garanteret en fantastisk aften – uanset om du er på jagt efter lækre cocktails eller et godt dansegulv. Stedet er nemlig både cocktailbar og natklub under ét og samme tag. Du kan altså både slå dig ned i de lækre loungeområder og nyde en god cocktail eller danse natten lang til et mix af kvalitets pop, RnB-hits og house/disco-house edits fra 90’erne 00’erne til dags dato.

Med et ønske om at give alle gæster en uforglemmelig og unik oplevelse står de klar med en helt særlig og eksklusiv stemning, som du ikke finder hvor som helst. Så uanset hvad din plan er, er du garanteret en god aften hos Loulou!

Et alsidigt og spændede cocktailkort

drinks
Foto: Loulou

Hos Loulou er der altid en god grund til at komme tilbage weekend efter weekend. Udover den gode stemning, har stedet nemlig også et unikt cocktailkort fyldt med smagfulde cocktails. Her finder du alt fra friske og frugtige udgaver til de klassiske cocktailfavoritter.

Er du vild med søde cocktails, er signaturcocktailen `Loulou´ med hindbær og vaniljevodka et godt bud! Ellers går du aldrig galt i byen med en klassisk og sofistikeret Espresso Martini. Uanset hvad skal du nok finde en cocktail lige efter din smag på cocktailkortet hos Loulou!

Ønsker du en cocktailoplevelse udover det sædvandlige, må du ikke gå glip af Loulous forskellige arrangementer og events. Her kan du blandt andet samle vennerne til et cocktailkursus, hvor I kan prøve kræfter med bartending-kunsten.

Derudover er det også muligt at afholde fredagsbar i Loulous unikke lokaer, når kollegaerne har fortjent lidt ekstra forkælelse. Et par gange om året, står Loulou desuden klar med fede events. Du kan blandt andet se frem deres halloween-event, som finder sted til oktober!

Du kan læse mere om Loulou og tjekke det spændende cocktailkort ud på deres hjemmeside her.