Foto: Restaurant Atrium

Burger og bobler: Restaurant Atrium har lanceret nyt koncept

Hver tirsdag og onsdag kan du som noget nyt hos Restaurant Atrium få serveret en burger med fritter og et glas champagne til.

Burger, fritter og champagne: Lyder det som et måltid for dig? Hvis svaret er ja, så er det restaurant Atrium, du skal besøge.

Restauranten på på Store Torv har nemlig lanceret et helt nyt koncept, der kombinerer netop de tre elementer.

Burgers&Bubbles hedder det nye tiltag, hvor du hver tirsdag og onsdag for 295 kroner kan få serveret en burger med langtidstilberedt short ribs, pommes frites samt et glas champagne til.

Læs også: Den hemmelige cocktailbar: Hos Gedulgt får gæsterne et kærligt skub

Passer perfekt sammen

Ifølge Restaurant Atrium passer champagne faktisk perfekt til en burger.

“Der er nemlig stor smagsmæssig kompleksitet i en burger, som boblerne spiller utrolig godt sammen med,” står der i restaurantens pressemeddelelse.

Hvis du ikke er til bobler, kan du vælge at købe en burger med fritter til uden den perlende vin. I så fald er prisen 225 kroner.

Blærede burgere

Se alle