Aarhus Central Food Market

Efterårsferie: Madmarked er klar med øl, sunde godter og skovsvampe

Aarhus Central Food Market fejrer efterårsferien med gratis events og tilbud på mad og drikke.

Efterårsferien er rundt om hjørnet, men hvad skal du lave af spændende ting? Vi har et par bud her! Aarhus Central Food Market inviterer nemlig til en stribe gratis madevents i efterårsferien. Er du vild med øl, kan du lørdag den 13. oktober fra klokken 12 til 17 komme til gratis øl-smagning med Rise-bryggeri, som ligger på Ærø. Her kan du udfordre dine smagsløg med specialøl brygget på tang eller valnød. Er du mere til skovsvampe, så kan du onsdag den 17. oktober fra klokken 14 til 17 få tips og tricks til, hvordan du får en indbringende svampe-jagt i Aarhus.

Sund fredagsslik
Fredag og slik går hånd i hånd. Hvis du er vild med sunde godter som romkugler, squashkage og træstammer, så kan du fredag den 19. oktober fra klokken 14 til 17 lære at lave sundt fredagsslik med ernæringsassistent og madblogger Helene Sprogøe. Mums, siger vi bare.

Bagte græskar og rosmarin-drink
Udover de gratis events, er der også  tilbud i de forskellige boder. Fredag den 12. oktober kan du for eksempel købe et stykke smørrebrød med braiseret gris og bagte græskar fra Kählers madbod og skylle ned med en Tuborg Classic fra Foodie-bar til i alt 100 kroner. Er du mere til det søde, så tilbyder Vanilla Chocolatier & Konditori et stykke græskartærte med en kaffe americano fra Foodie-bar til 57 kroner søndag den 14. oktober. Leder du efter en lækker frokost, så kan du lørdag den 20. oktober for 184 kroner få en stor pesto chicken bowl fra Green Neighbour sammen med en Gin & Tonic med æble og rosmarin fra Foodie-bar.