Foto: Aarhus Central Food Market.

Gratis: Smag på veganske sommerdesserter på madmarked i Aarhus

Den 3. juni kigger Nartuli’ Foods forbi Aarhus Central Food Market med smagsprøver.

I sommervarmen er det godt at forkæle sig selv med en god dessert. Det kan du for eksempel gøre den 3. juni, hvor der fra klokken 14 til 17 er gratis smagsprøver på plantebasserede sommerdesserter fra Naturli’ FoodsAarhus Central Food Market.

“Vil vi gerne give folk lejlighed til at smage vores nye plantebaserede isvarianter samt vise, hvad de ellers kan bruges til. Kokketeamet fra Frederiksgade 42 har arbejdet på forskellige lækre desserter og shakes, som gæsterne kan smage,” siger Mette Jangaard, Senior Brand Manager ved Naturli’ Foods.

Gratis entre
Arrangementet er gratis, og du kan se frem til smagsprøver på sommerdesserter og smoothies, som er fremstillet med Naturli’s veganske is, økologiske plantedrikke og friske ingredienser fra sæsonen.

Kokkene fra Frederiksgade 42, som arbejder sammen med Naturli’ Foods, giver også gode råd til, hvordan du selv kan fremstille sommerforfriskningerne derhjemme og deler opskrifter ud på dagen.

Naturli’ Foods er en aarhusiansk virksomhed, der producerer plantebaserede fødevarer, som udover is også tæller plantedrikke som havre- og mandeldrik samt plantekødet Hakket.

Du kan læse mere om begivenheden lige her.