Nu kan du få Michelin-kokken René Mammen fra Substans hjem og lave mad i privaten.
Michelin-mad behøver ikke længere kun indtages på restauranter, hvor man skal have bestilt bord flere uger i forvejen. I stedet er turen nu kommet til private hjem i form af såkaldt private dining, hvor kokke rykker ud til private selskaber og laver mad.
Køkkenchef René Mammen har siden 2005 drevet den aarhusianske Michelinrestaurant Substans, og han er netop hoppet med på den nye bølge. Det sker i samarbejde med den nye onlineformidlingsportal Neat Meal.
”Det er spændende at være en del af private dining-universet, som bliver en af de helt store gastronomiske tendenser i 2017. Jeg glæder mig til at give danskerne innovative gastronomisk oplevelser i deres eget hjem med fokus på gode råvarer, velsmag og hygge,” siger René Mammen fra Substans.
Stort potentiale
Ifølge Neat Meal er potentialet stort for at lade professionelle kokke rykke ind i køkkenet, fordi det giver gæsterne mulighed for at indtage værtsrollen og kræse om gæsterne.
”Vi har siden begyndelsen i december modtaget mange flere bestillinger end forventet, hvilket er med til at bekræfte vores formodning om, at private dining kommer til at vokse støt over de næste par år. Filosofien bag private dining er, at man kan indtage værtsrollen og nyde en aften med sine gæster uden stress og jag i køkkenet,” siger medstifter Jacob Bülov Esbensen.
Private dining-konceptet indebærer, at kokken har forberedt størstedelen af maden hjemmefra. Ude i det private hjem færdiggør han eller hun de enkelte elementer, hvorefter der anrettes, præsenteres og gøres rent.
Book René Mammen til dit næste selskab her.