Prisvindende spisested i Egå flytter til større lokaler og lancerer nyt retter.
Den græske spisested Sevags, der i 2014 og 2015 vandt prisen som Byens Bedste Takeaway på webportalen AOA, flytter nu til større lokaler i Egå. De nye lokaler bliver tre gange større og gør det muligt at servicere 50 spisende gæster, hvor der idag kun kan være 20 gæster.
Målet for ejer Sevag Aharounian er at skabe et rum, hvor gæsterne føler sig hjemme og glemmer omgivelserne, mens de sætter tænderne i den græske mad. Midlet er blandt andet ægte taverna-borde, stole og lerkrukker købt i hjemlandet.
Vil underholde gæsterne
“Det skal være som om, at gæsterne kommer ind i min stue. Den hjemlige græske enkelhed, som er smuk og varm. Så glemmer de alt om de lidt kedelige omgivelser udenfor vinduerne. Jeg vil gerne komme ud og underholde gæsterne. Det er også det, jeg tror, at jeg har opnået succes med. Det er vigtigt for mig, at gæsterne føler sig velkomne i min stue,” siger Sevag Aharounian til Aarhus Stiftstidende.
Selve køkkenet gøres også større i forbindelse med flytningen, og samtidig vil Sevags lancere flere nye retter som eksempelvis kondosouvli, der dækker over langtidsstegt nakkefilet, og vegetarretten kolokithokeftedes. Håbet er at slå dørene op for i de nye lokaler i november.