Foto: Lagkagehuset

3 steder med fantastiske fastelavnsboller i Aarhus

Vi vil ha’ fastelavnsboller i maven, og det vil du garanteret også. Varianterne er mange, og det er aldrig for tidligt at komme igennem dem. Her får du et bud på tre steder med fastelavnsboller i Aarhus.

Nye boller på fastelavnssuppen
Briançon, Åboulevarden 53, Aarhus C

Ingen start på året uden fastelavnsboller! Hvad med at slå et smut forbi bageriet Briançon? Her kan du få den gamle kending, og stedet var ét af de første i år til at servere festlige fastelavnsboller i Aarhus. Hvis det ikke skal være den sædvanlige klassiker, du serverer til kaffen, kan vi anbefale at slå et smut forbi Briançon, som har pustet nyt liv i den gamle kending. Grund-ingredienserne creme, marcipan og chokoladeovertræk har nemlig fået selskab af en ny nordisk klassiker – havtorn. Eller hvad med varianten med hele hindbær? Der er fire varianter i alt, så der er noget for enhver smag. Mmmm.

Læs også: Fredagshyggen er sikret: Slikforretning åbner endnu en butik

Klassiske lækkerier
MIB Bageri, Aarhus Ø, Risskov og Langenæs

Hos MIB Bageri er de i fuld gang med årets fastelavnsboller. Du kan få fingrene i den runde lækkerbisken fra bageriets afdeling i Pakhusene, Mariane Thomsens gade 1 på Aarhus Ø, på Skanderborgvej 18-24 i Meny på Langenæs eller i Meny ved Risskov Brynet, Vindrosen 37 i Risskov. Du kan vælge mellem en gammeldags fastelavnsbolle med creme eller syltetøj. Du får én for 20 kroner og tre for 49 kroner. Måske er du mere til en fastelavnsbolle med fløde? Her får du én for 28 kroner og tre for 75 kroner. Mmmm.

Overdådig skum og creme
Lagkagehuset, flere steder i Aarhus

Lagkagehuset står i fastelavns tegn på denne tid af året. Her kan du få både den gammeldags variant, wienerbrødsfastelavnsboller med creme eller syltetøj eller kædens overdådige fastelavnsboller fyldt med flødeskum. Hvis du er til fastelavnsboller fra flødeskumsfamilien, kan du vælge mellem creme og vanilje med flødeskum og vaniljecreme, hindbær og Sarah Bernhardt, hvor fastelavnsbollen med hindbærcreme får tilføjet lidt ekstra je ne sais croix med konditorens Sarah Bernhardt-mousse. Mmmm. Du kan også få en bolle med blåbærcreme og nougatmousse, eller hvad med årets nyhed: en fastelavnsbolle med kaffecreme toppet med saltet karamel. Ja tak!