Foto: Hanzo

5 spisesteder, vi gerne vil prøve i 2022

Det nye år er godt igang, og det betyder, at en række fantastiske spiseoplevelser venter. Her kommer fem restauranter, vi gerne vil prøve i 2022.

Restaurant Morena Mia

Nørre Allé 98, 8000 Aarhus

Det her er ikke en ny restaurant. Tværtimod har restauranten eksisteret siden 2016. Her finder man et spansk fusionskøkken med mindre retter, som både er visuelt smukke og ser ekstremt smagfulde ud. Restauranten er lidt skjult på Nørre Allé, men ser både interessant og indbydende ud. Jeg har desværre ikke været forbi restauranten endnu, men jeg glæder mig til at besøge dem og smage deres smukke retter.

Elle Belle

Åboulevarden 55, 8000 Aarhus

Det her er en af byens helt nye steder. Bag Elle Belle står folkene bag den succesfulde restaurant SyvNi13, så man kan godt tillade sig at have store forhåbninger til det nye spisested, som kommer til at ligge på Åboulevarden i det område, hvor man også finder Bardok og Memphis Roadhouse. Her kan man bestille mindre retter med fokus på fisk, skalddyr og grøntsager. Jeg glæder mig til at give dem et besøg i 2022.

Miró

Marstrandsgade 2, 8000 Aarhus

Det her er heller ikke en ny restaurant. Nej, faktisk er det lidt af en klassiker. Men selvom Miró har eksisteret i mere end 30 år, så har jeg ikke være forbi endnu. Jeg har ellers kun hørt godt om stedet, der styres af legendariske Toni Leichtle. Her får du mad, der har afsæt i det franske køkken, med fantastiske vine. 2022 skal være det år, hvor jeg endelig får kigget forbi.

Ved siden A

Frederiks Allé 105B, 8000 Aarhus

En ny take away-konge er måske kommet til byen. Folkene bag Restaurant Hærværk har lavet en ny deli og take away-forretning, som lyder ekstremt lovende. Her kommer til at være produkter fra lokale producenter og mad med fokus på bæredygtighed og det gode håndværk. Jeg glæder mig til at komme forbi og se, hvilke lækkerier de har i disken, men også til at smage de forskellige retter, de har på menuen.

Hanzo

M. P. Bruuns Gade 22, 8000 Aarhus

Jeg havde dem også med som en af de spændende nye restauranter, der har åbnet i Aarhus i 2021, men jeg har desværre ikke været forbi endnu. Det lyder dog fantastisk med de forskellige asiatiske retter, og billederne derindefra viser også, at lokalerne er blevet utroligt indbydende. Så jeg skal forbi med nogle venner og så bare have en hyggelig aften med bao og drinks.

Verdenskøkkener

Se alle