3 steder med amerikansk take away i Aarhus

Det amerikanske køkken rummer en række lækre retter. Vi guider dig her til, hvordan du sætter prikken over i’et på en skøn aften med ægte amerikansk mad i Aarhus. 

Snasket sydstatsstemning 

Highway 51 Diner, M.P. Bruunsgade 42, 8000 Aarhus C 

Burgere, hot wings, steaks, nachos, hot dogs, milkshakes. På menuen hos Highway 51 er alt den amerikanske mad, du kan drømme om, hvis din aften skal være et amerikansk mad extravaganza. Du kan blandt andet vælge burgeren Jack Daniel’s Smokey BBQ, som består af en 200 gram bøf, Jack Daniel’s barbecuesauce, cheddar, friterede løgringe, salat, tomat og syltede agurker. Og hvis du skal i rigtig sydstatsstemning, kan du tage en Steamroller Blues med langtidsstegt pulled pork og selvfølgelig barbecuesauce, coleslaw, syltet rødløg, barbecuemayo, salat, tomat og syltede agurker. Mmmm!

Taco goodness

Vaca, Mejlgade 17, 8000 Aarhus C

Selvom menuen hos Vaca på Mejlgade er mexicansk, tør vi godt sige, at de serverer noget nær den perfekte US of A menu. Nachos og tacos er helt sikkert en fast bestanddel af menuen i mange amerikanske hjem. Hos Vaca kan du få et bredt udvalg af lækre tacos, som koster fra 39 kroner stykket. På menuen finder du også den uimodståelige Nachos Bowl, hvor du kan vælge mellem kylling eller den vegetariske mexicanske falafel, som du får toppet med tortilla chips, salat, tomatsalsa, gouda ost, tomatillo crunch og med en valgfri sauce. Og der er mange andre lækkerier at vælge imellem som burritos, quesadillas, enchilada og chili con carne. Og så får du ovenikøbet 10 % rabat, hvis du fremviser studiekort!

Gode, gamle burgere

Grillen Burgerbar, Klosterport 2, 8000 Aarhus C

Vi kommer bare ikke uden om den gode, gamle burger. Og Grillen Burgerbar på Klosterport er altid klar! På menuen kan du nemlig finde en helt ny burger, der får munden til at løbe i vand, som var det Mississippi River. Burgeren Super Bowl består af en bøf, cheddar ost, coleslaw, chips, barbecuesauce og mayo. Du finder også andre kaloriebomber, der passer perfekt til den overdådige menu, som Triple Treat, der er en cheeseburger med tre sprøde løgringe, bacon, barbecuesauce, rødløg, syltede agurker og mayo. Og hvis du skal give den ekstra gas, kan du tage en omgang cheese fries til og slukke tørsten i en Choco Chocolate Shake. En burger med pommes frites og dip får du fra 89 kroner. Og du får 20% på alle burgermenuer, hvis du fremviser studiekort. Velbekomme!