Kom til ægte, amerikansk Thanksgiving på Memphis Roadhouse i november. Foto: Jan Bøgeskov

3 steder med amerikansk mad til Thanksgiving

Thanksgiving er lige på trapperne, og dermed er det blevet tid til en af USA’s største helligdage, hvor mad især er i hovedfokus. Det amerikanske køkken byder på helt fantastiske lækkerier, og vi giver dig her tre bud på restauranter i Aarhus, hvor du kan opleve stemningen og smagen af Amerika.

Amerikansk familierestaurant

Bone’s, Åboulevarden 20, 8000 Aarhus C

På Bone’s kan du få amerikansk BBQ for hele familien i autentiske og amerikanske rammer. Nyd for eksempel amerikanske spareribs, burgere, steaks eller softice. Bone’s er en dansk familierestaurant, der er formet af amerikanske værdier, der kredser om god mad og familiehygge. Når du træder ind på Bone’s, oplever du med det samme at være i det gamle USA. Væggene er blandt andet dekoreret med vejskilte, nummerplader, snesko, modelfly, flag og hockeystave. Alt er hentet hjem fra amerikanske retromarkeder, så du kan nyde spareribs i autentiske rammer.

Smagen af det sydlige USA

Memphis Roadhouse, Christiansgade 32, 8000 Aarhus C

Hos Memphis Roadhouse kan du nyde mad fra det sydlige USA. Restauranten tilbyder ægte, amerikansk Thanksgiving menu med blandt andet Smoked Turkey, Mushroom & Herb Stuffing og Sweet Potato Pie. Du kan også sætte tænderne i restaurantens Ribs, Hot Wings eller Crispy Fried Chicken. Alle dry rubs og saucer er hjemmelavede ved hjælp af opskrifter, der er indsamlet fra hele det sydlige USA. Med kulinarisk ekspertise, topmoderne køkkener og specialfremstillede slow cookers, tilberedes kødet dagligt med masser af kærlighed, langsomt i timevis, med hjælp fra hickory, bøg og æbletræ som ”brændstof” til smagen.

Diner med et twist af Elvis

Highway 51 Diner, M. P. Bruunsgade 42, 8000 Aarhus C Oplev en ægte dinerstemning med et twist af Elvis Presley, når du besøger Highway 51 Diner på M. P. Bruunsgade. Menuen er inspireret af maden i sydstaterne og består af blandt andet steaks, burgers og sandwiches. Menuerne er navngivet med Elvis i tankerne, og du kan finde Elvis’ yndlingssandwich, der er en smørstegt toast med peanutbutter, marmelade og grillet banan, som kan serveres med sprødstegt bacon. Du kan også finde Elvis’ yndlingssodavand
Amerikansk mad

Se alle