Foto: Hotel Royal

Klassisk restaurant får ny styrmand i køkkenet

Hotel Royal henter ny køkkenchef fra Brøndums Hotel i Skagen.

Et af byens ældste hoteller er i gang med at finpudse sin profil og finde tilbage til de klassiske rødder. I sidste uge kunne vi på Smag Aarhus fortælle, at Hotel Royals restaurant ændrer navn til Restaurant Royal. Også menukortet ændrer stil, og det skal en ny køkkenchef stå for.

“Rammerne er perfekte, og mulighederne er helt unikke her. At være med til at løfte en restaurant på Royal er en drøm. Det bliver med et klassisk udtryk, hvor de gode råvarer spiller førsteviolin, og jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang,” siger ny køkkenchef Jack Cramer, der kommer fra et lignende job på Brøndums Hotel i Skagen.

Ny type morgenmad
Med en fortid på både Norsminde Kro og den trestjernede Michelin-restaurant Maaemo i Oslo er det en erfaren kok, der nu skal styre køkkenet i Aarhus. Og han har store visioner for maden. Ud over ny frokostrestaurant kan man som gæst glæde sig til et helt nyt morgenmadskort.

“Vi skal væk fra den typiske morgenmad, eller brunch om du vil. På sigt vil vi åbne op for morgenmad à la carte med mulighed for klassiske morgenmadsretter, som for eksempel æg benedict, hvor et tilvalg af enten trøffel eller kaviar vil indgå. Flere af retterne serveres for gæsterne, og der vil blive en mindre buffet,” siger Jack Cramer.

Restaurant Royals nye frokostrestaurant åbner i dag den 20. oktober, mens det nye morgenmadskort er på vej. Se mere her.

“Som børnefamilie må det nogle gange gerne bare være nemt, og Aarhus byder på virkelig mange lækre take away-muligheder. Jeg ender ofte med en god, italiensk pizza – det kan hele familien være med på.”

Louise Sejr Højmark, Redaktør