Restaurant MellemRum får ny styrmand

RESTAURANT Den hyggelige Restaurant MellemRum på Fredens Torv har netop fået ny restaurantchef, og den nye styrmand på gulvet er ikke hr. hvem som helst.

Af Mikkel T. Krogh

Der er netop kommet ny restaurantchef på Restaurant MellemRum ved Fredens Torv, og den nye styrmand har mildest talt sine credentials i orden. Navnet er Peter Aaen, CV’et prydes af ansættelser på alt fra Oslobåden til Mette Gassners anmelderroste restaurant Ti Trin Ned i Fredericia, og uddannelserne tæller både tjener, sommelier og folkeskolelærer.

Nå ja, og så har den nye restaurantchef også et diplom i øl fra Beverage Academy Denmark og er lige nu ved at tage level 4 på den krævende vinuddannelse under den britiske organisation WSET.

Perfektionistisk tilgang
Ejerne Allan Thallaug og Kim Thygesen fra Restaurant MellemRum er ikke overraskende tilfredse med ansættelsen af deres nye førstemand, der skal varetage den daglige planlægning og servering på restauranten.

”Vi er overbeviste om, at den erfaring og professionalisme, Peter kommer med, vil være med til at opretholde den gode stil og stemning, som Restaurant MellemRum har at byde på. Hans sans for detaljer og perfektionistiske tilgang til restaurationsbranchen vil uden tvivl være med til at give vores gæster den perfekte aften hos os,” siger Allan Thallaug i en pressemeddelelse.

Hoppede prøveperioden over
Tidligere har den 38-årige Peter Aaen ejet og drevet en vinbutik, og derudover er han ifølge pressemeddelelsen en udpræget vin- og spiritusnørd, der gerne tager imod udfordringer om smagning og viden inden for alle kategorier.

”Peter er desuden medlem af Dansk Sommelier Forening som en af få med direkte adgang til at bære deres guldnål. Normalt skal der bæres en juniornål i to år, inden man bliver sommelier, men Peter klarede optagelsesprøven med så flot resultat, at han hoppede denne periode over,” fortæller Allan Thallaug.

Peter Aaen blev udlært som tjener i 2008 og har sidenhen arbejdet som tjener eller restaurantchef på Café & Restaurant Kolvig og Hotel Dagmar i Ribe, Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia og som sommelier i vinbaren på Oslobåden.

Læs artikel: Ny styrmand på St. Pauls Apothek
Læs artikel: Thorsten Schmidt hjem til Aarhus
Læs guide: 5 gourmetoplevelser på SU-budget

Foto: Restaurant Mellemrum