Foto: La Cabra.

Amerikansk magasin roser Aarhus-kaffebar til skyerne

Kaffebar i Latinerkvarteret får især point for sit surdejsbrød.  

Det anerkendte amerikanske magasin Forbes har for nylig lagt vejen forbi Aarhus for at spotte de bedste oplevelser i byen. Når det kommer til den gastronomiske af slagsen, ryger Gravens listige kaffebar La Cabra ind på en klar førsteplads.

“Med eget bageri i kælderen er surdejsbrødet hos La Cabra det bedste i Aarhus. Og tro mig, når jeg siger, at der er hård konkurrence. Caféens hindbærsnitter, som er en populær mørdejskage med hindbær, er også nogle af de bedste i Aarhus. Tag en kop cortado, en cappuccino eller sort kaffe til – det er jo en kaffebar,” skriver Forbes på magasinets hjemmeside.

Internationale stjerner
Det er ikke første gang, at den lille kaffebar vinder hjerter i udlandet. Sidste år kunne vi på Smag Aarhus fortælle, at La Cabra var nomineret til den amerikanske Sprudgie-pris, som er kaffeverdenens Oscar. Flere af caféens baristaer har også vundet internationale priser for deres skarpe skills.

Udover La Cabra er byens to madmarkeder Aarhus Street Food og Aarhus Central Food Market begge fremhævet af magasinet, ligesom de tre Michelin-restauranter Frederikshøj, Substans og Gastromé ikke overraskende er blandt Forbes-journalistens favoritter.

Læs hele omtalen her.