Mandag den 8. november blev den nordiske 360° Eat Guide offentliggjort, og det blev med flotte omtaler til fire restauranter omkring Aarhus.
I restaurationsbranchen er der ligesom i det øvrige samfund kommet et større fokus på bæredygtighed og de klimaaftryk, vi laver. I Aarhus har vi i den grad restauranter, der sætter fokus på dette, hvor især Hærværk, Domestic, Moment i Rønde og Molskroen i Ebeltoft er forgangssteder. Netop disse restauranter blev også hyldet, da årets nordiske 360° Eat Guide blev offentliggjort til et stort event i Stockholm i går.
Læs også: 3 steder med noget and(et)
360° Eat Guide er en guide, der sætter fokus på restauranter, der leverer høj kvalitet og samtidig har fokus på, at deres forretning har bæredygtighed i centrum. Restauranterne bliver her belønnet med cirkler, som står for bæredygtighed, hvor man maksimalt kan få tre cirkler, og dernæst point, som går op til 100 og dækker det gastronomiske. Her fik Moment de maksimale tre cirkler for bæredygtighed, og de andre restauranter i området fik flotte to cirkler.
Samtidig vandt den utroligt dygtige Luna Ladefoged fra Molskroen prisen som årets unge kok.
Kæmpe tillykke til Luna og de dygtige restauranter, der gør en forskel.