Guide: 4 steder med god bland selv slik

Er bland selv slik også en af dine svagheder? Hvem kan sige nej til en pose, man selv har blandet? Vi har lavet en guide med 4 steder med god bland selv slik. Dem vi synes, er de bedste fire i Aarhus.

En skat med bland selv slik
Kaptajn Kandis, Banegårdspladsen 2, 8000 Aarhus C

Guide: 4 steder med god bland selv slik
Foto: Kaptajn Kandis

Kaptajn Kandis åbnede sidste år i Aarhus. Udover lækkert bland selv slik har butikken også et ret fedt koncept med udgangspunkt i piratverdenen. Kaptajn Slik er et sørøver univers, hvor skatten man kan finde, er sit yndlingsslik. Tag der forbi og få både en oplevelse og en god pose blandet slik med hjem.

Godt udvalg i hver sin ende af byen i Aarhus
Vingummi, Nørregade 49 & Frederiks Allé 115, 8000 Aarhus C

Guide: 4 steder med god bland selv slik
Foto: Vingummi

Vingummi ligger to steder i Aarhus. Du kan både finde en Vingummi på Nørregade ved latinerkvarteret og på Frederiksgade ved Frederiksbjerg. Butikkerne har store udvalg, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Udover bland selv slik, kan man finde is og kolde drikkevarer. Så er der for alvor lagt op til en hyggelig aften.

Bland selv slik lige ved banegården
Stiftens Caramella, M.P Bruunsgade 17, 8000 Aarhus C

Guide: 4 steder med god bland selv slik
Foto: Stiftens Caramella

Stiftens Caramella er en stor slikbutik med kæmpe udvalg. Deres bland selv slik er af høj kvalitet, og de har alt fra sjovt indpakket børneslik til hjemmelavet italiensk is.

Enhver vil elske at gå på opdagelse i butikkens gode udvalg af slik, som er en oplevelse i sig selv. Slikbutikken har blandt andet varianter af Hariboslik, som du kun finder ganske få steder. Skynd dig afsted, og tag hele familien med!

Bland selv slik direkte fra sofaen
LaberLarven, P. O. Pedersens Vej 9, 8200 Aarhus

Foto: Laberlarven

Hvis du ikke magter at rejse dig fra sofaen, kan du med få klik bestille slik direkte hjem til dig. Laberlarven leverer slikket til dig indenfor 1-2 dage. Der er et kæmpe udvalg, hvor slikket kommer i spændede poser, med deres eget logo. Slikket er altid friskt og de bliver rost for deres gode kvalitet på trustpilot. Så hvis du bare vil dovne den og lade slikket komme til dig, skal du helt sikkert prøve Laberlarven.

Læs også: Guide: 5 autentiske værtshuse i Aarhus