Foto: Finders Eaters

Streetfood og DJ’s på Godsbanen

STREETFOOD Det går ned med streetfood og funky DJ’s på Godsbanen den 5-6. september, når madmarkedet Finders Eaters ruller ud med beskidte burgere, gedigne gourmethotdogs og rawfood i lange baner.

Det er ikke kun Food Festival på Tangkrogen, der giver den fuld gas med gastronomien i weekenden den 5-6. september i Aarhus. En flok ildsjæle står bag streetfoodmarkedet Finders Eaters, der finder sted i forbindelse med designmarkedet Finderskeepers i foyeren på Godsbanen.

”Sommer er for mange lig god mad under åben himmel, og på Finders Eaters vil vi gøre vores for at forlænge sommeren og hylde den gode smag i bogstaveligste forstand. Vi trækker kreative street food-aktører ind under overdækningen og beder DJ’en spille op, så duften af sensommer spreder sig i foyeren sammen med aromaen fra de frisktilberedte retter,” siger arrangør Sandra Engen.

Lokale madiværksættere i fokus
Finders Eaters arrangeres i samarbejde med Spiselauget og Kødbyens Mad & Marked, der også stod bag streetfoodmarkedet under Kulbroen tidligere i August. På Godsbanen kan gæsterne sætte tænderne i lækkerier fra blandt andet burgerjointen WeDoBurgers, rawfoodfirmaet Raw Snacks og Oles Gård, der stod bag de fantastiske pizzaer på NorthSide i år.

”Folk vil ikke gå sultne hjem. Raw Snacks medbringer eksempelvis økologiske raw-snacks, Oles Gård laver fantastiske toasts og hjemmebagte brød med chilimarmelade og chokoladesmør, og WeDoBurgers gør det, de er bedst til: At lave gode burgere og fritter. Derudover laver Spiselauget gourmethotdogs, og madiværksætterne fra Fritøsen bager pizzaer,” siger Sandra Engen.

Finders Eaters byder også på lækre drikkevarer, og på lydsiden fylder DJ’s Godsbanen med spændende musik. De første 500 deltagere får et gratis madmagasin fra Copenhagen Food og smagsprøver fra firmaet öSkyr. En dagsbillet koster 50 kroner, og en weekendbillet koster 70 kroner.

SPECS
Finders Eaters
Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus
Åbningstider: 5-6. september kl. 11-17