Foto: Café Smagløs

Smagløs og Ministeriet går konkurs

CAFÉ Café Smagløs og Café Ministeriet på Klostertorv er netop gået konkurs. Ejer Kim Lykke prøver nu at redde driften af de to caféer, der også gik konkurs for nogle år siden.

”Jeg vil uden tøven anbefale en tur på Ministeriet. Priserne er fair. Betjeningen er serviceminded. Stemningen er ret cool”, lød det så sent som i maj i en anmeldelse på websitet Aarhus Update. Men nu er det slut med burgere og brunch på Ministeriet og dens søstercafé Smagløs på Klostertorv.

De to caféer har netop indgivet konkursbegæring, og ejer Kim Lykke arbejder nu på at redde driften på de to caféer, der for Smagløs’ vedkommende har ligget på stedet siden 1989.

”Vi har gennem længere tid forhandlet med vores pengeinstitut om andre vilkår, men vi har ikke kunnet få en aftale på plads, så nu er der indgivet konkurs. Det er ikke nogen sjov situation at stå i, og lige nu vil vi bare gerne have lidt luft,” siger Kim Lykke til Aarhus Stiftstidende.

De to caféer gik også konkurs tilbage i 2009, hvor det angiveligt var engagementer i Aarhus Festuge og sejlskibseventen Tall Ship Race, der kostede selskabet bag de to cafeer dyrt.