Billede fra Winemarket 4.0. Foto: Jesper Rais.

Smag på 200 vine i Ridehuset

I weekenden er der stor vinfestival i Ridehuset med 200 vine, og nu er smageprogrammet klart. 

Om du er inkarneret vinkender eller bare nysgerrig på de gode dråber, er der god grund til at besøge Ridehuset lørdag den 5. november. Her inviterer Winelab.dk nemlig til den den store vinfestival Winemarket 5.0 med over 200 vine.

“Der er lagt op til en mangfoldig vinsmagning, hvor 23 af landets bedste vinhandlere præsenterer deres sæsonaktuelle vine. Stemningen er hyggelig og uhøjtidelig, der er god plads, og i flaskerne ligger der masser af nye vinoplevelser og venter på dig – hvad enten du prøvesmager eller køber med hjem,” skriver arrangør Mads Jordansen fra Winelab.dk på Facebook.

Find favoritter nu
Når entreen er betalt, kan du smage løs på markedets mange vine med dit Riedel-smageglas i hånden. Det store smageprogram er netop blevet offentliggjort, så du allerede nu kan smugkigge og udvælge dine favoritter. I år er der blandt andet californiske nyheder i vente.

“Du kan blive klogere på nogle af statens over 100 forskellige druesorter og enorme klimaforskelle. Og så kan du ikke mindst opleve den spændende udvikling, som for tiden sker i Californien,” lyder det fra Mads Jordansen.

Gode tilbud
Blandt de californiske vine kan du blandt andet glæde dig til Desparada Fragment 2015 Sauvignon Blanc fra California Wine eller Earthquake Petit Sirah 2012, der præsenteres af Graa Vin. Arrangøren Mads Jordansen lover også gode tilbud på dagen, sjældne vine og lækre østerstreats fra Havnens Fiskehus.

Winemarket 5.0 finder sted lørdag den 5. november kl. 12-18 i Ridehuset. Billet koster mellem 205-245 kroner i forsalg og kan købes her. Læs mere om vinmarkedet og se det store smageprogram her.