Til restaurantfestivalen Gastro Week kan du nyde 10 serveringer til en ekstra fordelagtig pris fra Sota Sushi Bars japanske køkken.
Du kender den sandsynligvis godt – altså restauranten på Vestergade 48. Aarhusianere med smag for det japanske køkken har nemlig siden 2009 lagt vejen forbi Sota Sushi Bar, en moderne japansk restaurant med stor respekt for sine rødder.
Her får du spændende serveringer, baseret på japansk gastronomi – naturligvis i minimalistiske omgivelser.
Til Gastro Week kan du for bare 405 kroner på udvalgte datoer mellem den 7. og 24. februar sætte tænderne i 10 delevenlige serveringer, som serveres af tre omgange.
Du kan købe din Gastro Week-billet til Sota Sushi Bar her.
10 spændende serveringer
Middagen indledes med dim sum, altså har gow med rejer, vandkastanjer og sushi-zu skum. Dernæst kan du smage sota sake sashimi, der består af laks, spicy miso, sort ris-eddike, fiskesauce og røget chiliolie. Oh la la!
Du får også serveret kejserhatte med misovinaigrette, misopesto og cashewnødder, fire stykker forskellige nigiri samt misosuppe med wakame, silketofu og forårsløg.
Dertil kommer en halv kyodaina ebi: en halv kæmpereje med tamarindsauce og togarashi. Middagen fortsætter med gyo – okse striploin, wafudressing, forårsløg, hvidløgschips og urter – samt seks stykker forskellige kaburi maki.
Du får også serveret maguro tataki, der er lynstegt tun med rødløg, forårsløg, hvidløgschips, shiso og ponzu – og oplevelsen rundes af på bedste vis med sort sesam-is, der består af rød bønnepasta, cashewnødder, hindbær og kokosmælk. Hva’be’har!