Foto: Restaurant FF

Restaurant FF satser på delemad

RESTAURANT Det populære brasserie Ferdinand ved åen har fået en lillebror med delemad, simple retter og moderate priser.

Det anmelderroste brasserie Ferdinand ved åen har netop fået en lillebror i form af den uformelle Restaurant FF, der er åbnet i baggården bag ved Ferdinand. Målet er at skabe en restaurant med en cool, afslappet atmosfære og velsmagende mad på et rimeligt prisniveau.

“Priserne på mad og vin er lavere end på Ferdinand, og stemningen er uformel og helt er nede på Jorden. Vi vil gerne skabe en intim loungestemning med DJ fredag og lørdag aften, og vi har et stort udvalg af cocktails,” siger direktør Ebbe Langhoff Gøgsig fra Restaurant FF.

Deles med resten af bordet
Restaurant FF ligger i en ældre bygning i lokalerne, der tidligere husede den græske restaurant Cucos. Lokalerne har de seneste måneder har gennemgået en renovering, så de fremstår i en rå, moderne stil med inspiration fra London og New York. På menukortet er en række småretter, der deles med resten af bordet, ligesom man i Aarhus også kender det fra restauranterne Canblau og Frederiksgade 42.

“Delemad er fantastisk, fordi det er hyggeligt og giver mulighed for at smage på flere retter, end blot den man selv får. Madmæssigt kører vi ikke ét bestemt køkken, men er inspireret af alt fra fransk og italiensk til spansk og asiatisk gastronomi. Det vigtigste er, at det smager godt,” siger Ebbe Langhoff Gøgsig.

Som gæst kan man få en menu med 10-12 serveringer serveret til hele bordet for 345 kroner pr. person. Det er også muligt at bestille ala carte, hvor man kan vælge mellem forskellige snacks og charcuteri, fem fiskeretter, fem kødretter, to grønsagsretter, fire desserter og fire oste. Priserne ligger fra 85 kroner for en ceviche af laks til 145 kroner for rosastegt andebryst. Se hele menukortet her.

SPECS
Restaurant FF
Åboulevarden 30
8000 Aarhus C