Foto: Nytaarsmaden.dk

Nytaarsmaden.dk lokker med velsmagende menu

Kom let og lækkert ind i det nye år med en 4-retters nytårsmenu fra Nytaarsmaden.dk.

Du kender det godt: Du vil fejre årets sidste aften med lækker mad sammen med vennerne, men du orker ikke at stå i køkkenet hele aftenen. Hvad gør du? Du bestiller en 4-retters nytårsmenu fra Nytaarsmaden.dk, som kan leveres direkte på dit dørtrin eller afhentes på Restaurant Köd på Skolegade i Aarhus.

På programmet er en forret bestående af jordskokkesuppe med hummer, chorizo og müsli med røgsaltede mandler. Derefter sætter I tænderne i en forret med pocheret havkat, der serveres med græskarpuré, syltede græskar, ristede græskarkerner og feldsalat.

Hovedretten står på rosa kalv med brunet smørsauce, variation af pastinak, havtorn og kartofler med aske og timian, og til dessert kan I nyde en cremet chokoladefondant med pærekaramel, pocheret pære, frysetørrede figner, jernurt og karameliseret brød.

havkat_02_redigeret-lille

 

Michelin-mad i stor stil
Hos Nytaarsmaden.dk er forventningerne store til den 4-retters nytårsmenu, der leveres færdig og pakket i en termokasse med is.

“Det er Michelin-mad i stor stil, og derfor kan vi sælge til lav pris. Alt er klar, og folk skal blot varme og anrette, hvilket tager 20 minutter. Der er mad nok til en stor voksen mand i hver kuvert, og vi bruger nøje udvalgte råvarer, så folk får en stor smagsoplevelse. Menuens fire retter er komponeret, så de passer perfekt sammen, og kødet er naturligvis mørt,” siger Jeppe Graa fra Nytaarsmaden.dk.

Takeawaymenuen koster 345 kroner per kuvert for 4 retter, og minimumsbestilling er to kuverter. Der er vedlagt en guide med step-by-step til opvarmning og anretning, hvilket sikrer en vellykket tilberedning. Nytårsmenuen kan leveres over hele landet (inkl. brofaste øer) af PostNord eller afhentes nytårsdag fra kl. 12-15 på Restaurant Köd, Skolegade 21, 8000 Aarhus C.

Bestil nytårsmenuen her.

Sponsoreret indlæg

chokolade_f_02-lille