Aarhus får endnu en sushirestaurant d. 1 maj, når Miyagi Sushi slår dørene op på Nørre Allé 16. Hos Miyagi Sushi får du det kendte all you can eat-koncept lavet af erfarne kokke.
Du kender konceptet: Man betaler en fast fris, og får så lov til at spise sig mæt i sushiruller, sticks og tempurarejer. Enhver sulten sushielskers drøm.
I dag åbner en ny spiller på det store sushimarked i Aarhus. Hos det spritnye Miyagi Sushi koster ad libitum sushi 248 kroner i hverdagen og 258 i weekenden.
Derudover kan du købe A la carte og sushi til store selskaber.
På menukortet finder du sushi-klassikere som nigiri og hosomaki, men du kan også få serveret mere eksotiske varme retter. Prøv for eksempel deres bao med tempura kylling og Gambas pil pil.
Når du har spist dig godt mæt i sushi og varme retter, kan du slutte af med en lækker dessert. Her er blandt andet tiramisu, churros og den hypede mochi-is på menuen.
Læs også: MIBbageri åbner på Trøjborg
Kvalitet og erfaring
Miyagi Sushis ejer Karam Ayad håber, at stedet kommer til at skille sig ud på deres høje kvalitet og dygtige kokke.
Karam Ayad er kendt som ejer af SushiArt, der tidligere var en del af Sushimania. Han har også selv været i køkkenet, siden han var 14 år gammel.
“Vi har rigtig mange års erfaring, og har været i gamet længe og vundet en del priser. Allerede der er vi langt foran,” siger Karam Ayad til SmagAarhus.
Miyagi Sushi har hentet kokke med mange års erfaring fra nogle af verdens bedste sushirestauranter. Han lover, at du kommer til at kunne smage kokkenes erfaring i hver bid.
Menukortet er nøje udvalgt, for Karam Ayad vil kun have retter i restauranten, som kunderne er glade for.
“I stedet for at have en million ting, hvor noget af det ikke sælger så godt, vil vi kun have det bedste. Det kan sagtens være, at vi kommer til at skifte ting ud løbende,” siger Karam Ayad.
Åbning i etapper
Karam Ayad har også lært af sine mange år i branchen, og derfor vælger de at åbne restauranten stille og roligt. Dermed kan de hele tiden følge med, og undgår at lave dumme fejl.
I den første uge kan du ikke købe take-away eller få frokost, men i stedet fokuserer de på at have styr på alle detaljer.
De første gæster på den nye sushirestaurant er allerede begyndt at rulle ind, og hvis du selv vil tjekke den hyggelige atmosfære ud, skal du besøge Nørre Allé fra klokken 15 det første stykke tid.