Ny restaurant på Vesterbro Torv

RESTAURANT Vesterbro Torv er ikke den mest attraktive adresse for en restaurant med sin tætte trafik og et iøjnefaldende tidligere toilethus, der i dag huser en hypnotisør (!). Men ikke desto mindre satser kokke- og kæresteparret Kristine Wacher Rødbro og Michell Nielsen stort med etablering af en restaurant med det kryptiske navn Møf i lokalerne, hvor spisestedet Kejserriget tidligere lå.

De to kan deres kram med tidligere ansættelser på Restaurant Substans, Restaurant Pondus, Brasserie Ferdinand og MASH på CV’et. Forklaringen på navnet fortaber sig lidt i det uvisse, men angiveligt skulle det være, at Møf for de to kokke står som noget lækkert (det gør det så ikke lige for undertegnede).

Restauranten får et internationalt køkken med sæsonens danske råvarer og ingredienser som den japanske citrusfrugt yuzu, sortfodsskinke, trøffel og safran. Det lyder umiddelbart som noget af et gastronomisk mashup, så vi er spændte på, hvordan kokkeparret formår at skabe et sammenhængende smagsindtryk af de mange ingredienser.

Helt i takt med tidens restauranttrend får Møf et åbent køkken, hvor gæsterne kan følge med i, hvad kokkene laver. Vel vidende, håber vi, at det kræver sit i form af både en velfungerende ventilation og flittige kokkeelever til rengøringen.

Som noget lidt anderledes kommer Møf desuden til at køre med skæve åbningstider, idet restauranten kun har åbent fra torsdag til mandag. Hvad end logikken måtte være bag ikke have åben onsdag, siger vi thumbs up – glæder os til første besøg.

SPECS
Restaurant Møf
Vesterport 10
8000 Aarhus C
http://restaurantmoef.com/
https://www.facebook.com/moefspisested
Åbner september 2014

Foto: Restaurant MØF