RESTAURANT Efter fem år lukker restaurant på Jægergaardsgade og genåbner i august i ombyggede lokaler med nyt koncept, hvor de gastronomiske ambitioner skrues op.
Siden 2010 har Nordens Folkekøkken serveret fortrinlig mad til priser, hvor alle kunne være med. Men nu trækker folkene bag restauranten stikket.
“Siden starten i 2010 har missionen været at lave god mad til mange mennesker i et prisleje, hvor alle kunne være med. Det er lykkedes over al forventning, og vi har mange trofaste og tilfredse gæster, og vi har været glade for og stolte over den megen ros og loyalitet, som vi har mødt. Vi mener dog, at det er nu er på tide at lufte den gastronomiske fane på højere niveau end hidtil,” skriver restauranten i et nyhedsbrev.
Den sidste åbningsdag var i lørdags, og de kommende måneder vil restauranten gennemgå en ombygning, der skal skabe mere tidsvarerende lokaler med større komfort og atmosfære. Teamet med restauratør Susanne Dige Kær i spidsen vil dog ikke endnu afsløre, hvad de nye planer indebærer.
“Der sker ting og sager i løbet af sommeren, som vi endnu ikke kan løfte sløret helt for. Vi kan blot love, at I roligt kan glæde jer til nye boller på den kulinariske suppe. Vi håber at se jer alle sammen igen og takker mange gange for jeres støtte og opbakning,” skriver restauranten.