Foto: Pixabay.

Gastromé inviterer på stille champagne og svin

Michelin-restauranten i Aarhus inviterer til champagneaften med ‘stille champagne’. 

Lyder champagne og gourmetmad, som en kombination du ikke kan modstå? Så er det heldigt, at Michelin-restauranten Gastromé i Rosensgade 28 afholder et event med besøg fra champagnehuset Alexandre Bonnet. Her kan du blandt andet prøve en såkaldt ’stille champagne’. Det skriver Gastromé i en pressemeddelelse.

”En ’stille champagne’ er kendetegnet ved, at champagnen ikke er mousserende. Jeg er selv meget begejstret for den, og det er også en af grundene til, at vi inviterer til en unik champagneaften, så andre aarhusianere kan opleve at drikke ’stille champagne,” fortæller Søren Jakobsen, kok og indehaver af Gastromé i pressemeddelelsen.

Svin fra Troldgaarden
Udover champagnen kan du også se frem til at sætte tænderne i Gastromés specialmenu til aftenen. Du kan for eksempel smage på kammusling, østers, pighvar og svin fra Troldgaarden.

”Menuen er sat sammen af en masse friske råvarer fra havet, og  vi har valgt at servere et lokalt svin for gæsterne, som er fra den lokale, økologiske gård Troldgården, der ligger lidt syd for Aarhus,” forklarer Søren Jakobsen.

Gastromé skriver også, at der er få billetter tilbage til eventet. Billetterne koster 2295 kroner per gæst, og du kan booke ved at skrive til mailadressen kontakt@gastrome.dk.