Foto: Aarhus Festuge

Gademad rammer Klostertorvet i festugen

STREETFOOD Københavnske Madklubben og Frederiksgade 42 sørger for gastro-gademad i Aarhus Festuge.

Under navnet Cluster Square kommer Klostertorvet snart til at danne ramme for fed musik, sjove events og ikke mindst lækker streetfood. I anledning af Aarhus Festuge har restauranten Frederiksgade 42 teamet op med den københavnske Madklubben, der åbner restaurant i Aarhus næste år.

“Frederiksgade 42 har som altid fokus på smag, bæredygtighed og fællesskab. Derfor er de selvfølgelig med, når de kreative fællesskaber hyldes på Cluster Square i Aarhus Festuge. Madklubben har længe haft et ønske om at komme til Aarhus, og nu får de endelig lov til at møde det århusianske publikum,” skriver Aarhus Festuge på sin hjemmeside.

Mad med holdning
Det er to kulinarisk bevidste madsteder, der får lov at rulle deres mobile køkkener ind på Klostertorvet. Siden sin åbning i 2015 har Frederiksgade 42 slået sig op på lækre grøntsagsretter, der kan deles af hele bordet, mens Madklubben har som mål at servere fremragende mad til gode priser.

På Cluster Square kan du blandt andet mæske dig i retter som braiseret økologisk lam i teriyakisauce og asiatisk inspireret kålsalat. Pop up-restauranten bliver Madklubbens debut i Aarhus.

Under Aarhus Festuge har Frederiksgade 42 åbent fra 26. august – 3. september kl. 12-22, mens du kan besøge Madklubben fra 1-3. september kl. 12-00. Priser på retterne bliver fra 50-200 kr. Læs mere her.