Byens nyeste Michelin-restaurant Domestic har oplevet bookingstorm siden kåringen.
At få en Michelin-stjerne kan have en kæmpe betydning for en restaurant. Det kan de skrive under på hos Restaurant Domestic i Mejlgade, der i onsdags fik den prestigefyldte stjerne i Stockholm. Efter offentliggørelsen væltede bookingerne ind hos restauranten, der åbnede i 2015 med fire aarhusianske topkokke og -tjenere i front.
Domestic får i gennemsnit normalt 5 bookinger per dag, men allerede de første to timer efter offentliggørelsen af den nordiske Michelinguide havde restauranten modtaget 150 bookinger på to timer svarende til 400 gæster. Tallene kommer fra restaurantsitet Dinnerbooking, der håndterer restaurantens bookinger.
Kæmpe betydning
“Når Michelin-stjernerne uddeles til en ny restaurant, sker der altid en markant stigning i antal bookinger. Effekten varer ved over flere dage og stabiliserer sig derefter normalt på en højere niveau end før. Det har derfor en kæmpe betydning for restauranten og dens bundlinje,” siger Country Manager Henriette Noll Bernstorn fra DinnerBooking.
Bag Domestic står kvartetten Ditte Susgaard, Christian Neve, Christoffer Norton og Morten Frølich Rastad, der blandt andet har toprestauranter som Nordisk Spisehus, Molskroen, Castenskiold og Fru Larsen på CV’et. Domestic har siden åbningen fået fem stjerner i Børsen, Berlingske Tidende, Jyllands-Posten og Aarhus Stiftstidende.