Foto: Café 8

Byg din egen burger på Nørreport

TAKEAWAY Du kender Build-A-Bear, men kender du Build A Burger? Aarhus har fået en ny takeaway, hvor du kan bygge din egen burger helt fra bunden.

De nye burgersteder popper op på stribe for tiden i Aarhus, og nu har burgerlystne aarhusianere fået endnu et spisested. Navnet er Café 8, beliggenheden er på hjørnet af Mejlgade og Nørreport, og stjernen på menukortet er en såkaldt Build A Burger, hvor man kan bygge sin egen burger fra bunden.

”Konceptet er, at man krydser af på en seddel, hvad man vil have i sin burger, så den bliver præcis, som man ønsker den. Vores gæster har taget rigtigt godt imod idéen, og meldingerne har været, at burgerne smager himmelsk. Der var faktisk én, der kaldte det Skandinaviens bedste burger,” siger ejer Jesper Nielsen med et smil.

Prisen for den selvskabte burger er 45 kroner og opefter alt afhængig af, hvor meget fyld der skal i. Udover burgere har byens nye takeaway også sandwiches, panini og pastasalat på menukortet, og i glasset kan du få milkshake, kaffe, te, juice og sodavand.

Vil skabe hyggeligt sted
Jesper Nielsen har åbnet stedet sammen med sin partner Karina, og parrets mål er at skabe et sted, hvor det er rart at være, mens man venter på sin mad.

”Vi ønsker at drive Aarhus’ hyggeligste takeaway-café, hvor der er god mad og stemning. Et sted, hvor både vi og vores gæster kan lide at komme hver eneste dag. Derfor har vi indrettet caféen i landlig sommerhusstil som en hyggelig oase, hvor gæsterne kan sidde stille og roligt, mens de venter på maden,” siger Jesper Nielsen.

Priserne er med en kop kaffe fra 10 kroner, en panini for 30 kroner og en sandwich for 40 kroner i den nedre ende. Café 8 har åbent mandag 10-14, tirsdag-torsdag 10-20, fredag 10-18, lørdag 11-16 og søndag 12-20.

SPECS
Café 8
Nørreport 8
8000 Aarhus C