Lagkagehuset udnytter sæsonskiftet til at introducere nye spandauere, der passer til årstiden.
Spicy bolognese og spinat med trøffel lyder lækkert. Men hvordan mon det smager, når det er inde i en spandauer? Det kan du finde ud af fra den 29. september, hvor Lagkagehuset udnytter sæsonskiftet til at supplere bagerbutikkens sædvanlige bagværk med et særligt efterårssortiment.
Spandauerne er sprødt og luftigt wienerbrød, hvor den ene er fyldt op med en cremet spicy bolognese og provolone ost, og den anden er fyldt op med efterårssvampe, frisk spinat, provolone ost og er strejf af trøffel.
”Vores bagere og konditorer har glædet sig meget til at introducere de nye specialiteter, og vi håber, at gæsterne kommer til at tage rigtig godt imod dem,” siger Pernille Martinussen, produktansvarlig i Lagkagehuset, i en pressemeddelelse.
Begge spandauere kan fås i Lagkagehusets bagerbutikker året ud.
Læs også: Gastro Week er tilbage: Forkæl dig selv med lækker mad til megagode priser
Til den søde tand
Er du mere i humør til det søde, kan du som en del af efterårssortimentet også få den velkendte æbletærte eller den lækre othellolagkage.
Det franske efterårssvar på fastelavnsbollen, Choux’en, er også en mulighed. Den kom for første gang på hylderne hos Lagkagehuset i 2021 og grundet stor popularitet vender den nu tilbage i alle Lagkagehusets butikker.
”Choux’en er en luftig vandbakkelse med krakeleret top fyldt med fløjlsblød creme, toppet med flødeskum og et knasende kys. De søde franske fristelser kan fås i tre forskellige varianter: jordbær-rabarber, mokka og passionsfrugt,” fortæller Lagkagehuset i en pressemeddelelse.