Foto: Frederikshøj.

Flot: Anerkendt restaurantguide roser Michelin-restaurant i Aarhus

Restaurantguiden White Guide har besøgt Restaurant Frederikshøj. 

“Buldrende personlighed i stram stil.”

Sådan lyder overskriften på den anmeldelse, restaurantguiden White Guide bragte den 21. september efter et besøg hos den aarhusianske Michelinrestaurant Frederikshøj på Oddervej.

Restauranten fik bedømmelsen “International mesterklasse”, og fik 38 point ud af 40 mulige for maden og 19 point ud af 20 mulige for servicen. Ret godt gået!

Her tør man at gå all in
Intet er ifølge anmelderen overladt til tilfældighederne hos Frederikshøj, og restauranten bliver rost for dens originalitet og “gode anderledeshed” kombineret med en, efter anmelderens smag, fremragende vinparring.

Specielt desserterne udviste stor kreativitet fra køkkenchef Wassim Hallals køkken:

“Look a like kirsebær med fyld af kirsebær, crumble og sorbet efterfulgt af en garnnøglelignende chokoladekugle med fyld af passion, hvor du til sidst skal ‘vaske tallerkenen op’ med en fuldstændig illusion af en skuresvamp, der viser sig at være en spiselig svampekage med passionsfrugt-‘opvaskemiddel’,” skriver anmelderen i artiklen.

Du kan læse hele anmeldelsen her.