Det er en tidligere Michelin-kok, der står for maden, og der vil være fokus på økologi samt lokale grøntsager og -kød.
Næste gang du lægger vejen forbi Tordenskjoldsgade 19B, er det et lidt anderledes koncept end normalt, du møder.
Lokalerne, som tidligere husede Mevino, er nu hjemsted for Mevino & Mondrup, som er en udvidelse af det tidligere koncept.
Det er stadig Stina Callesen, der står for vinen, men nu med den tidligere Michelin-kok Magnus Mondrup Knudsen som partner og køkkenchef.
Læs også: Restaurant ved åen lancerer ny all day-søndagsbrunch
Mevino & Mondrup kalder sig en dogmefri restaurant med fokus på økologi samt lokale grøntsager og -kød. Visionen er at løfte Trøjborg gastronomisk samt give gæsterne en særdeles god oplevelse med en madstil, der er ærlig og nede på jorden, og et vinkort med druer fra små vinbønder rundt om i Europa.
Menukortet byder på både morgenmad, brunch/frokost samt aftensmad. Først på dagen kan du for eksempel sammensætte din egen brunch eller frokost med tre, fire, fem eller seks retter, mens aftentimerne byder på forskellige mindre serveringer.
Lige nu kan du for eksempel sætte tænderne i stegt og sauteret grønt fra øko-bønder, saltet oksetatar med pebermayonnaise, syltet ramsløg og tørret tomat samt stegte og syltede æbler med bagt hvid chokolade, brunsviger og jernurt.