Foto: Vaca

Øv: Vaca åbner ikke alligevel i Frederiksgade

RESTAURANT Mexicanske Vacas planlagte fingerfood-restaurant i Frederiksgade bliver ikke til noget.

Til sommer skulle den mexicanske takeaway Vaca i Latinerkvarteret have udvidet med en større restaurant på Frederiksgade 33, men nu trækker ejerne stikket. Det sker mod deres gode vilje efter et længere forløb med Aarhus Kommune.

”Vores nu tidligere udlejer har brugt godt 20 måneder på at få godkendt en simpel tilbygning, som har været væsentlig for os, i forbindelse med krav om handicaptoilet. Aarhus Kommune har været væsentlig langsommere, stædigere og strammere i betrækket end, hvad vi har oplevet i andre kommuner. Vi har ikke kunnet få svar på helt basale spørgsmål og er blevet holdt hen i uvished,” siger driftschef Kasper Hansson fra Vaca i en pressemeddelelse.

I stedet søger Vaca nu mod det nordjyske, hvor restauranten allerede nu har lagt beslag på to lokaler i midtbyen af Aalborg. Restauranten kigger desuden fortsat efter andre lokaler i Aarhus til brug på længere sigt. Vaca åbnede sidste år i Mejlgade med en vision om et skabe en mexicansk takeaway med fokus på hurtige og lækre smagsoplevelser på en sund og fingernem måde.